Pelawat Yang Di Hormati,

rph-sekolah-rendah-rancangan-pengajaran-rozayus-academy (2)

Selamat Datang ROZAYUS ACADEMY

laman web lengkap rancangan pengajaran harian (RPH) sekolah rendah TERKINI

Rozayus Academy menyediakan platform online memudahkan guru-guru sekolah rendah dengan RPH Sekolah Rendah dalam bentuk boleh edit di Ms Word.

Memudahkan tugasan harian guru-guru sekolah rendah. Jimatkan masa guru untuk lebih manfaatkan masa kepada PnP yang lain.

Di atas permintaan ramai, Rozayus Academy berjaya menghasilkan koleksi RPH Sekolah Rendah mengikut format terkini malah lebih mudah dari yang terdapat di platform lain.

Dengan harga mampu milik guru, RPH sekolah rendah telah berjaya membantu lebih ramai guru-guru sekolah rendah menjalankan rutin dengan lebih efektif dan berkesan.

Terima kasih guru-guru yang telah hadir memberikan sokongan dan maklum balas untuk membaikpulih servis dan produk digital RPH sekolah rendah sehingga ke hari ini.

icon About
rph-sekolah-rendah-rancangan-pengajaran-rozayus-academy